ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O isyriza είναι εδώ – Τσίπρας:«Ο καθένας και καθεμιά μέσα σε δύο λεπτά θα εγγράφεται μέλος»

Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου 2019, 07:00 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2019, 07:34
O isyriza είναι εδώ – Τσίπρας:«Ο καθένας και καθεμιά μέσα σε δύο λεπτά θα εγγράφεται μέλος»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε την Τρίτη την περιοδεία του στην Αχαΐα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, το «isyriza.gr», η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου «ο καθένας και καθεμιά μέσα σε δύο λεπτά θα εγγράφεται μέλος, θα αποκτά το δικαίωμα στη γνώση, στο συντονισμό και κυρίως, στη συμμετοχή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αχαΐα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποιώντας εισήγηση στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, κατά την ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εισήγηση η οποία συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να δημιουργήσουν ένα μεγάλο, πλατύ, δημοκρατικό κόμμα, μέσα από τη μαζική εγγραφή και συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο «να δημιουργήσουμε το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής».

Ο isyriza

"Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής "οικογένειας" του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου»", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έγινε γνωστό ότι είναι πλέον διαθέσιμη η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική», υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.

«Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες», τονίζεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στα social media:

«Σας καλούμε να πάρετε μέρος σε αυτή τη συναρπαστική προσπάθεια για την αναζωογόνηση της πολιτικής διαδικασίας, την ενίσχυση της δημοκρατίας και τη διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού αλλά και ριζοσπαστικου προγράμματος για την προοδευτική πορεία της χώρας μας», το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση:

 

 

 

Επόμενος σταθμός της πανελλαδικής περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα είναι η Κρήτη όπου αναμένεται να βρεθεί το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Α. Τσίπρας θα επισκεφθεί δύο πόλεις με την πρώτη να είναι σίγουρα το Ηράκλειο, ενώ η δεύτερη πόλη θα είναι πιθανότατα το Λασίθι. Σημειώνεται ότι η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα συνδυαστεί με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το κόμμα και στις δύο πόλεις του νησιού.