ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης για τις εφόδους στο «Joker»: Επίδειξη φτήνιας πολιτικής από τον Τσίπρα

Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 21 Οκτωβρίου 2019, 14:42
Χρυσοχοΐδης για τις εφόδους στο «Joker»: Επίδειξη φτήνιας πολιτικής από τον Τσίπρα
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά την κατακραυγή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «άδειασε» την ΕΛ.ΑΣ. και ανέφερε πως θα πάει να δει την ταινία Joker με τον 15χρονο γιο του.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποστάσεις από την Ελληνική Αστυνομία και τις εφόδους που πραγματοποίησε σε κινηματογραφικές αίθουσες που έπαιζαν την ταινία «Joker» παίρνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, μετά τον σάλο που προκάλεσε η έφοδος της αστυνομίας σε δύο κινηματογραφικές αίθουσες, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «η Αστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωση της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας. Όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες».

«Δήλωσα ήδη ότι σήμερα θα πάω με τον 15χρονο γιο μου να δω την ταινία Joker», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει:

«Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα».

Στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης εξαπολύει «πυρά» εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «ο Α. Τσίπρας επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας. Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει».

«Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α. Τσίπρας», καταλήγει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.