ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Μαρκόπουλου σε Μενδώνη μέσω «Ραντάρ»: «Η Σαλαμίνα έχει ωραίο ψαράκι - Αν μας ειδοποιούσε θα της δείχναμε το νησί»

Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 26 Νοεμβρίου 2019, 15:41
«Πυρά» Μαρκόπουλου σε Μενδώνη μέσω «Ραντάρ»: «Η Σαλαμίνα έχει ωραίο ψαράκι - Αν μας ειδοποιούσε θα της δείχναμε το νησί»
Facebook Twitter Whatsapp

Κάποιοι κάνουν παιχνιδάκια στην πλάτη του πρωθυπουργού, είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέμα εντός της Νέας Δημοκρατίας έχει προκύψει από το γεγονός ότι η Λίνα Μενδώνη αποφάσισε να επισκεφθεί διάφορες περιοχές της χώρας, χωρίς να ειδοποιήσει τους τοπικούς βουλευτές.

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις της υπουργού Πολιτισμού ενόχλησαν κάποιους από αυτούς, με τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο να τη… συμβουλεύει μέσω social media.

Σήμερα, ο κ. Μαρκόπουλος μίλησε στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Στη Σαλαμίνα έχουμε πολύ ωραίο ψαράκι. Δεν θα έπρεπε να μας ειδοποιήσει να της δείξουμε το νησί και να ενημερωθούμε για το τι θέλει η υπουργός να κάνει στο νησί; Κακώς η κ. Μενδώνη δεν μας ενημέρωσε, θα μπορούσαμε κι εμείς να την ενημερώσουμε για τα προβλήματα του τόπου. Την τιμώ, ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά, γνωρίζω ότι έχει λύσει θέματα, όμως δεν μπορούμε εμείς που δώσαμε τη μάχη να μην ερωτόμαστε ή να μην ασχολούμαστε. Αυτό επισήμανα με τρόπο ευγενικό για να μην επαναληφθεί».

«Κάποιοι υπουργοί αν νομίζουν ότι δεν θα ενημερώνουν γελιούνται. Ο βουλευτής έχει ψηφιστεί για συγκεκριμένο ρόλο. Εγώ στην Β’ Πειραιά δεν ήρθα να κάνω δημόσιες σχέσεις, ήρθα για να λύσω προβλήματα. Ας είναι προσεκτικοί οι υπουργοί, εμείς δεν είμαστε διακοσμητικοί». 

Ο πρωθυπουργός μας έχει δώσει ήδη μήνυμα να στέλνουμε τα προβλήματά των περιοχών μας σε ειδικές φόρμες στο Μαξίμου. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο κ. Καλαφάτης έχει κάνει σπουδαία δουλειά και κάθε τρεις και λίγο ενημερώνουμε για τη δράση μας κλπ. Η κ. Μενδώνη πρέπει να είναι πιο προσεκτική και ο καθένας που πάει να κάνει τέτοιου είδους ενέργειες. Γιατί ξέρετε, κάποιοι κάνουν τα μικρά παιχνιδάκια τους τώρα, στην πλάτη του πρωθυπουργού και της κουνοβουλευτικής ομάδας, αναζητώντας το πολιτικό τους μέλλον. Βεβαίως και να το βρουν, αλλά οι βουλευτές πρέπει να ενημερώνονται»