ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης από τη μία τάζει διορισμούς σε νοσοκομεία και μετά ζητάει παραιτήσεις

Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου 2019, 16:00 / Ανανεώθηκε 26 Νοεμβρίου 2019, 16:07
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης από τη μία τάζει διορισμούς σε νοσοκομεία και μετά ζητάει παραιτήσεις
Facebook Twitter Whatsapp

«Μήπως στη συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον παραιτηθέντα κ. Πατέρα του υποσχέθηκε τη θέση του διοικητή, όπως ο τελευταίος έχει παραδεχθεί δημοσίως;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης από τη μία τάζει διορισμούς σε νοσοκομεία και όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με το σάλο από τα ρουσφέτια, σπεύδει να ζητήσει παραιτήσεις και να παριστάνει τον τιμητή της αξιοκρατίας» είπε κομματική πηγή της Κουμουνδούρου στο newpost σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τον Κωνσταντίνο Πατέρα πρώην-πλέον- διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας αλλά και τη συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον παραιτηθέντα στο παρελθόν.

Και συνέχισε: «Μήπως στη συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον παραιτηθέντα κ. Πατέρα του υποσχέθηκε τη θέση του διοικητή, όπως ο τελευταίος έχει παραδεχθεί δημοσίως; Και έσπευσαν να τον παραιτήσουν άρον άρον μετά το σάλο, μήπως και ξεχαστούν τα υπόλοιπα 111 ρουσφέτια κουμπάρων και αποτυχημένων πολιτευτών;»

«Θέλει θράσος να εμφανίζεται η ΝΔ ως τιμητής της δημόσιας Υγείας. Τα ίδια έλεγε και για τη δήθεν «αξιοκρατία» και «αριστεία» και βλέπουμε τα αποτελέσματα με το πλιάτσικο γαλάζιων στελεχών στο Δημόσιο. Ωστόσο, αντί να πετά τη μπάλα στην εξέδρα», συνέχιζε η ίδια πηγή και καλούσε τη Ν Δ να απαντήσει σε δύο ερωτήματα:

«- Ισχύει ότι ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, όταν φωτογραφιζόταν με τον κ. Πατέρα στο γραφείο του στη Βουλή τον περασμένο Μάιο, του είχε υποσχεθεί τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου και σήμερα έσπευσε να τον παραιτήσει μετά το σάλο για τα ρουσφέτια;

- Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει τελικά τις παραιτήσεις και των υπολοίπων 111 γαλάζιων διορισμών, όπως ο κουμπάρος του βουλευτή του στην Καστοριά που παραδέχθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη το ρουσφέτι, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας και η σύζυγος δημοσιογράφου που τον λιβανίζει εδώ και 4 χρόνια;»

Οι ίδιες πηγές παρέθεταν δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που κατέγραφε τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Πατέρα.