ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστάσεις Χαρίτση από Πολάκη για την ανάρτηση κατά Αγαπηδάκη: «Να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 28 Νοεμβρίου 2019, 13:32
Αποστάσεις Χαρίτση από Πολάκη για την ανάρτηση κατά Αγαπηδάκη: «Να είμαστε πολύ προσεκτικοί»
Facebook Twitter Whatsapp

«Απαιτείται από όλους μας μεγάλη σοβαρότητα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη με αφορμή την ανάρτηση τού πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στην οποία εξαπέλυε επίθεση κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη, κράτησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Real FM και απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Όλοι μας όταν τοποθετούμαστε δημόσια ειδικά σε τέτοια ζητήματα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και στις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε, και κυρίως για να μην χάνουμε και το δίκιο μας μερικές φορές. Νομίζω απαιτείται από όλους μας μεγάλη σοβαρότητα, αυτό αφορά προφανώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από εκεί και πέρα βεβαίως νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ουσία, το μείχοζ. Η κ. Αγαπηδάκη έκανε καριέρα στα social media τα προηγούμενα χρόνια με υβρεολόγια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του. Νομίζω είναι ένα ζήτημα στο οποίο και η στάση του Πρωθυπουργού να την επιβραβεύσει αναθέτοντας της έναν τόσο ευαίσθητο τομέα νομίζω ότι προκαλεί πολλά ερωτηματικά" σχολίασε το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις Πολάκη κατά της συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη και το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου «δεν απαντάς στη χυδαιότητα με χυδαιότητα», ο κ. Χαρίτσης απάντησε «Είναι σαφές» αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσικη συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά».