ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ: Μη αποδεκτές οι δηλώσεις Πολάκη

Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 28 Νοεμβρίου 2019, 21:02
Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ: Μη αποδεκτές οι δηλώσεις Πολάκη
Facebook Twitter Whatsapp

Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις

«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι «θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι, σε χυδαιότητες με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους.

Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι, σε χυδαιότητες με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς.

Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα».

 

ΠΗΓΗ: Αυγή