ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιμάτη στο «Ραντάρ» για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»: «Το σχόλιο δεν αφορούσε τους αστυνομικούς - Η ΝΔ τράβηξε το θέμα από τα μαλλιά»

Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 30 Δεκεμβρίου 2019, 18:39
Κασιμάτη στο «Ραντάρ» για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»: «Το σχόλιο δεν αφορούσε τους αστυνομικούς - Η ΝΔ τράβηξε το θέμα από τα μαλλιά»
Facebook Twitter Whatsapp

«Από την πρώτη μου επιστολή είπα ότι λυπάμαι για τη φράση και για την παρερμηνεία της και αυτό θεώρησα ότι επείχε θέση συγγνώμης» δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δεν πρόκειται για κάποια δήλωσή μου ή ανάρτησή μου που αφορούσε τους αστυνομικούς, ήταν ένα άσχετο σχόλιο σε ένα άσχετο συμφραζόμενο για άλλο ζήτημα» επισημαίνει η Νίνα Κασιμάτη, μετά τον σάλο που προκάλεσε το σχόλιο της σε ανάρτηση στο Facebook με τη φράση «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Μιλώντας στην εκπομπή στον Alpha 98.9 και το «Ραντάρ» με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «χρησιμοποίησα αυτή τη ρίμα και ζήτησα συγγνώμη από όσους προσέβαλα» και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα, το τράβηγμα της υπόθεσης από τα μαλλιά ενέχει άλλες σκοπιμότητες. Όμως επειδή δεν έχει γίνει κατανοητό και δεν το πρόβαλαν οι μηνύοντες, από την πρώτη μου επιστολή είπα ότι λυπάμαι για τη φράση και για την παρερμηνεία της και αυτό θεώρησα ότι επείχε θέση συγγνώμης. Αν δεν τους κάλυψε είναι κάτι άλλο».

«Η δημιουργία αυτού του αλαλαγμού δεν έχει να κάνει με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα συνεχίστηκε επειδή η ΝΔ το πήρε και το σήκωσε, ενώ την πρώτη μέρα δεν έδειξε κανένα τέτοιο αντανακλαστικό. Το έκανε με μια μέρα καθυστέρηση γιατί θέλει να κρύψει τις πομπές της σε σχέση με την πολιτική της στην ασφάλεια. Πρέπει να σας πω ότι στη θητεία μας εμείς είχαμε μηδέν νεκρούς αστυνομικούς, ενώ η ΝΔ σε προηγούμενη διακυβέρνηση είχαν 19. Αυτός είναι έμπρακτος σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και των πολιτών και των αστυνομικών. Ο δικός μας», κατέληξε η κυρία Κασιμάτη.