current views are: 8

7 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:09

Επιμένει ο Παππάς: Τίποτα μεμπτό για το ταξίδι στη Βενεζουέλα – Βενιζέλος: Γιατί έμεινε κρυφό

«Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο ταξίδι στη Βενεζουέλα», επανέλαβε ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το βήμα της Βουλής.  

Δημοσίευση 07:09’

«Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο ταξίδι στη Βενεζουέλα», επανέλαβε ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το βήμα της Βουλής.  

«Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο ταξίδι στη Βενεζουέλα», επανέλαβε ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το βήμα της Βουλής. Μάλιστα ο κ. Παππάς επεσήμανε πως «υπάρχουν μόνο πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την ερώτηση». Επίσης είπε κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχετε απολύτως τίποτα να κομίσετε στον διάλογο».  Ο Νίκος Παππάς έκλεισε την τοποθέτησή του κάνοντας λόγο για «φθηνό και μη χρήσιμο αντιπερισπασμό».  

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για παράδοξο σκηνικό να αναπτύσσει κανείς εμπορικές σχέσεις ερήμην της τότε κυβέρνησης σε πολυτελή ξενοδοχεία, ιδιωτικά αεροσκάφη και τροπικά νησιά με δικηγόρους που ειδικεύονται σε εξωχώριες εταιρείες. «Ποιον φορέα εκπροσωπούσε ο διευθυντής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος.

«Η τοποθέτηση έχει στοιχεία κουτσομπολιού» απάντησε ο κ. Παππάς επισημαίνοντας ότι το 2013 δεν ήταν ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός και απέδωσε τη διοργάνωση του ταξιδιού και τη φιλοξενία στην πρεσβεία της Βενεζουέλας

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην τοποθέτηση του μίλησε και για το αφήγημα της ακροδεξιάς στην Ευρώπη πως η Αριστερά χρηματοδοτείται από τη Βενεζουέλα. «Απορώ πώς είναι δυνατόν να πιστεύει ο κ. υπουργός ότι κυβέρνηση οργανώνει τις διεθνείς σχέσεις με ιδεολογικά κριτήρια» επέμεινε ο κ. Βενιζέλος και ρώτησε γιατί το ταξίδι κρατήθηκε μυστικό. «Δεν μπορεί ένας εκπρόσωπος κόμματος να κάνει τον μεσάζοντα», επεσήμανε. 

Υπενθυμίζεται ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει εκτοξεύσει πυρά για το ταξίδι και τις σχέσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής με το συγκεκριμένο επιχειρηματία στη Βενεζουέλα. 


σχετικα αρθρα