Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη, μέσω Facebook.

Στην ουσία η βουλευτής προτείνει στον αντιπρόεδρο του κόμματος να... παραιτηθεί έως ότου η Εξεταστική επιτροπή για την Υγεία ολοκληρώσει τις εργασίες της.

Αυτή η κίνηση της βουλευτού και μάλιστα αυτή την χρονική στιγμή προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, δεδομένης και της εκτεταμένης συζήτησης που έχει γίνει σχετικά με την Εξεταστική επιτροπή για την Υγεία.

Η ανάρτηση της κ. Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Άδωνις: Η εξεταστική για την Υγεία θα αναδείξει το έργο μου ως υπουργού

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η ''απάντηση'' του αντιπροέδρου της ΝΔ μέσω συνέντευξής  του  ΑΠΕ, στην οποία δηλώνει  «ευτυχής» για την Εξεταστική στον χώρο της Υγείας, γιατί, όπως υποστηρίζει, θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργού Υγείας, που μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, επίσης, προαναγγέλλει ότι μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα καταθέσει τη δική πρόταση για Εξεταστική για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.