current views are: 11

18 Απριλίου 2017
Δημοσίευση10:00

Το παρασκήνιο της ρήξης με την Παπακώστα – Φλέρταρε για δεύτερη φορά με τη διαγραφή

Κοντά στη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία έφτασε η βουλευτής Β΄Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Δημοσίευση 10:00’

Κοντά στη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία έφτασε η βουλευτής Β΄Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Κοντά στη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία έφτασε η βουλευτής Β΄Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, επικοινώνησε με την βουλευτή προειδοποιώντας την πως έχει ξεπεράσει τα όρια και ενημερώνοντας την, ότι παύει από τα καθήκοντά της ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς στην κυρία Παπακώστα διαμηνύθηκε πως στο επόμενο κρούσμα αποστασιοποίησης θα βρεθεί αυτομάτως και εκτός κόμματος.

Η έντονη αντίδραση της Πειραιώς δεν αφορά μόνο στην κριτική που άσκησε η κυρία Παπακώστα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας του στην ουσία να αποχωρήσει από την θέση του αντιπροέδρου του κόμματος έως ότου η Εξεταστική Επιτροπή ολοκληρώσει τις εργασίες, αλλά και στο γεγονός πώς λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε δημιουργήσει έντονη αίσθηση, όταν σε δήλωσή της στην εφημερίδα «Ειδήσεις» είχε τονίσει ότι η ΝΔ κινδυνεύει να καταστεί γραφική αν ζητά συνεχώς εκλογές.  

Τότε, η κυρία Παπακώστα γλίτωσε τα χειρότερα καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν είχε προβεί σε επίσημη δήλωση αλλά είχε μια απλή συνομιλία με δημοσιογράφο της εφημερίδας. Την ίδια τακτική ακολούθησε και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ λέγοντας πως δεν ήταν δημόσια δήλωση η αναφορά της στον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά προσωπική της άποψη.

Σε κάθε περίπτωση από την Πειραιώς διαμηνύουν πως διαφοροποιήσεις και επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο δεν γίνονται ανεκτές. Εξάλλου όπως έχει ήδη γράψει το newpost ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να μην ανεχτεί άλλα κρούσματα εσωστρέφειας και να έρθει σε ρήξη ακόμη και με στελέχη που μεσουρανούσαν τα προηγούμενα χρόνια και στη θέση τους να αξιοποιήσει νέα στελέχη στο πλαίσιο της ανανέωσης του κόμματος.


σχετικα αρθρα