current views are: 3

19 Απριλίου 2017
Δημοσίευση08:16

Χριστοφιλοπούλου: Ο Τσίπρας για να βοηθήσει την χώρα πρέπει να φύγει

Οξεία κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου καλώντας τον πρωθυυπουρ

Δημοσίευση 08:16’
αρθρο-newpost

Οξεία κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου καλώντας τον πρωθυυπουρ

Οξεία κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής της  Δημοκρατικής Συμπαράταξης  Εύη Χριστοφιλοπούλου ,καλώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. 

Η κ. Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  επεσήμανε πως: “Η κυβέρνηση έχει επενδύσει στην υπερφορολόγηση των πολιτών. Το 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα για το 2018 είναι ανέφικτο. Η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή θα έχει επιπλέον κόστος 3,6 δισ. νέα μέτρα. Αυτή η συμφωνία δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην περαιτέρω φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Και μιλάω για επιπλέον κόστος γιατί ήδη 9 δισ μας είχε στοιχίσει η “Βαρουφιάδα” και οι 17 ώρες διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα το 2015.”

Ερωτώμενη για τα αντίμετρα η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε: “Για να πιάσεις και να εφαρμόσεις αντίμετρα πρέπει να έχεις υπερφορολόγηση. Το παιχνίδι αυτό είναι αδιέξοδο για τους Έλληνες. Δεν βγαίνει το μείγμα πολιτικής της κυβέρνησης στην οικονομία”

Σε σχετική ερώτηση εάν μπορεί να υπάρχει συναίνεση σε κάποια σημαντικά θέματα η κ. Χριστοφιλοπούλου δήλωσε: “Με τον διχαστικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δεν μπορεί να υπάρξει Εθνική συννενόηση. Ο Τσίπρας για βοηθήσει την χώρα πρέπει να φύγει” 


σχετικα αρθρα