current views are: 6

20 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:38

«Συγγνώμη» από τον Δ. Καμμένο για τη δήλωσή του για τα εγγόνια και τον… φραπέ

Δημόσια συγγνώμη εάν κάποιοι παρεξήγησαν τη δήλωσή του ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό».

Δημοσίευση 07:38’

Δημόσια συγγνώμη εάν κάποιοι παρεξήγησαν τη δήλωσή του ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό».

Δημόσια συγγνώμη εάν κάποιοι παρεξήγησαν τη δήλωσή του ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό», η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ζήτησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

«Από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Καμμένος.

«Και δημόσια πρέπει να ζητήσω μια συγγνώμη εάν κάποιοι παρεξήγησαν αυτό που είπα. Το παράδειγμα δεν πιάνει οριζόντια όλη την κοινωνία» τόνισε σήμερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Νωρίτερα, μιλώντας στον North, ο υφυπουργός υποδομών βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου είπε πως «ο θεσμός της οικογένειας η σύνταξη του Παπού και της γιαγιάς που στηρίζουν τα εγγόνια τους μέχρι να βρούνε εργασία για μας ειναι πρώτο μέλημα»

 


σχετικα αρθρα