current views are: 8

23 Απριλίου 2017
Δημοσίευση20:58

Δημ. Συμπαράταξη: Στο συνέδριό μας θα συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί τις τελικές αποφάσεις

Μια μέρα μετά τις αναταράξεις και εντάσεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «δούρειους ίππους»

Δημοσίευση 20:58’

Μια μέρα μετά τις αναταράξεις και εντάσεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «δούρειους ίππους»

Μια μέρα μετά τις αναταράξεις και εντάσεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «δούρειους ίππους» και για «μηχανισμούς στελεχών που ενώ εμφανίζονται ως «νέα», διέπονται και χρησιμοποιούν τις πιο παλιές και καταδικασμένες αντιλήψεις και πρακτικές στο όνομα της εξυπηρέτησης προσωπικών στόχων και δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη πορεία προς το Συνέδριο της ΔΗΣΥ».

Επίσης το ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλει ότι «θα αναληφθούν άμεσα οι επιβεβλημένες πολιτικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες» και πως «την απάντηση στην προσπάθεια ναρκοθέτησης της πορείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ως φορέα διεύρυνσης, μετεξέλιξης και ενοποίησης του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, θα δώσουν οι προοδευτικοί πολίτες».

Στο «non paper» της Χαριλάου Τρικούπη επαναλαμβάνεται ότι ο σχεδιασμός δεν αλλάζει και προχωρά αταλάντευτα στην υλοποίηση των αποφάσεων του Κεντρικού Συντονιστικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την πραγματοποίηση του Πολιτικού Προγραμματικού Συνεδρίου της ΔΗΣΥ στο τέλος Ιουνίου.

Μιλάει για ρεύμα που ήδη δημιουργείται στην κοινωνία, με την μεγάλη συσπείρωση πολιτών στις τάξεις της και την μαζική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της και η οποία καταγράφεται ακόμη και σε σημερινές μετρήσεις της κοινής γνώμης.

Στο Συνέδριο του Ιουνίου, αναφέρεται, ότι ως σύνεδροι θα μετέχουν εκλεγμένα στελέχη στα θεσμικά όργανα των πολιτικών φορέων της ΔΗΣΥ και εκλεγμένοι από την Κοινωνία εκπρόσωποι στα μαζικά κοινωνικά κινήματα, στην Αυτοδιοίκηση, στους Επαγγελματικούς και Επιστημονικούς φορείς.

«Το συνέδριο σύμφωνα με τις αποφάσεις μας είναι ανοιχτό στην συμμετοχή φορέων και στελεχών του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου. Είναι ευπρόσδεκτος οποίος το επιθυμεί να συμμετέχει καταθέτοντας τις απόψεις του και να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί τις τελικές αποφάσεις μας», τονίζεται με έμφαση.


σχετικα αρθρα