ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρή: Το «Μέτωπο Πολιτών» στον ένα μήνα ζωής του έχει κάνει πολύ σημαντικές παρεμβάσεις

Δημοσίευση 28 Απριλίου 2017, 12:58 / Ανανεώθηκε 28 Απριλίου 2017, 12:58
Μακρή: Το «Μέτωπο Πολιτών» στον ένα μήνα ζωής του έχει κάνει πολύ σημαντικές παρεμβάσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Για την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα το βράδυ της Τρίτης στο Κολωνάκι μίλησε στο ''Ακραίως'' η επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ''Μέτωπο πολιτών'', η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Για την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα το βράδυ της Τρίτης στο Κολωνάκι μίλησε στο ''Ακραίως'' και στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο στον ΣΚΑΪ η επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ''Μέτωπο πολιτών'', η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Μακρή αναφέρθηκε στο περιστατικό, καταγγέλλοντας μάλιστα την απουσία αστυνόμευσης στην περιοχή '' Μου επιτέθηκε άγνωστος άνδρας στον Ευαγγελισμό, δεν υπήρχε αστυνομία, μου χτυπούσε επί αρκετή ώρα το αυτοκίνητο και δεν ήρθε κάποιος να βοηθήσει, παρά το γεγονός ότι το σημείο ήταν πλύ κεντρικό''. 

Η πρώην βουλευτής έκανε λόγο, επίσης, για την πολιτική κίνηση στην οποία ηγείται ''Είμαι επικεφαλής μιας πολιτικής κίνησης. Δεν είναι ακόμα κόμμα. Είναι ένα μέτωπο πολιτών. Ηδη στον ένα μήνα ζωής του έχει κάνει πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, όπως στην περίπτωση των Διοδίων Αττικής''.

Η κ. Μακρή ερωτήθηκε και για την απόφασή της να μην συνεχίσει στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ''Πλεύση Ελευθερίας'' :''Στήριξα έναν πολιτικό φορέα όπως μου ζητήθηκε από την κ. Κωνσταντοπούλου, βάσει κάποιων αρχών. Αυτές οι αρχές δεν τηρήθηκαν και αποφάσισα να μην συνεχίσω''.

Όπως τόνισε ''η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να ακολουθήσει άλλες πολιτικές και στρατηγικές''.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι ''το Μέτωπο Πολιτών θα αποτελείται από πρόσωπα που αρνούνται τις ιδεοληπτικές τοποθετήσεις σε δεξιά, αριστερά και κέντρο. Θα είναι ένα μέτωπο από ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές οντότητες''.