current views are: 10

30 Απριλίου 2017
Δημοσίευση08:44

Ρήγας στο «Ακραίως»: Η αξιολόγηση μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει κλείσει

“Η αξιολόγηση μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει κλείσει” σημείωσε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή “Ακραίως” ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Δημοσίευση 08:44’

“Η αξιολόγηση μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει κλείσει” σημείωσε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή “Ακραίως” ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και την αισιοδοξία ότι η κυβέρνηση θα «κερδίσει και αυτή τη μάχη, όπως έχει και στο παρελθόν» εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Ακραίως» ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

«Η αξιολόγηση μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει κλείσει», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ μέχρι στιγμής οι πληροφορίες θέλουν να πραγματοποιείται σήμερα η τεχνική συμφωνία ανάμεσα σε δανειστές και κυβέρνηση. 

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.30 ο νέος γύρος επαφών της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με τους επικεφαλής των εκπροσώπων των θεσμών, με στόχο το κλείσιμο όλων των εκκρεμών ζητημάτων. Οι σημερινές συναντήσεις έχουν αντικείμενο τις αγορές προϊόντων -και συγκεκριμένα τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, την πώληση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.Στη συνέχεια, μετά από μία ολιγόωρη διακοπή, στο επίκεντρο αναμένεται να τεθούν το συνταξιοδοτικό σύστημα και τα «κόκκινα» δάνεια.

«Δεν είμαστε ο Χουντίνι, δεν έχουμε μαγικό ραβδί για να λύσουμε τα προβλήματα. Αναλάβαμε με ευθύνη μια δύσκολη περίοδο και πιστεύω ότι θα βγούμε από την επιτροπεία» δήλωσε ο κ. Ρήγας και τόνισε ότι «δεν είναι δική μας η ευθύνη η καθυστέρηση της αξιολόγησης».

Ερωτώμενος τέλος από τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή εάν θα υπάρξουν “διαρροές” κατά την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ρήγας απάντησε με νόημα πως «όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση».


σχετικα αρθρα