current views are: 3

4 Μαΐου 2017
Δημοσίευση09:12

Μάρδας στο «Ακραίως»: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από όσα υπογράφουμε

Για την συμφωνία και τα αποτελέσματά της μίλησε στο ”Ακραίως” και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

Δημοσίευση 09:12’

Για την συμφωνία και τα αποτελέσματά της μίλησε στο ”Ακραίως” και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

Για την συμφωνία και τα αποτελέσματά της μίλησε στο ‘‘Ακραίως” και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

Σύμφωνα με τον κ. Μάρδα ”Είχαμε ένα πρόγραμμα, είχαμε στόχους. Όλα αυτά τα πράγματα συγκεντρώθηκαν σε ένα χαρτί στη Θεσσαλονίκη. Διαπιστώσαμε ότι υπήρχε απόκλιση σε αυτό το πρόγραμμα. Στο πλαίσιο της απόκλισης καλέσαμε τον κόσμο σε εκλογές. Από εκεί και πέρα ο κόσμος μας έκρινε και μας έδωσε μια πίστωση χρόνου”.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ” αυτό απαντά σε όποιους υποστηρίζουν ότι είμαστε αδίστακτοι. Αν ήμασταν καρφωμένοι στις καρέκλες μας δεν θα κάναμε εκλογές”.

Την ίδια στιγμή, σε σχέση με την συμφωνία τόνισε ότι ”Σαφώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά έχουμε δύο επιλογές : Τα σπάμε ή συνεχίζουμε όσα εχουμε να δουλέψουμε”, προσθέτοντας ότι ”παραλάβαμε πλεόνασμα που ήταν ίσο του 1/5 του προβλεπομένου”.

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Μάρδας μίλησε για πρόταση του ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ: ”Την είχα κάνει ο κ. Κουτσούκος σε εκπομπή στο κανάλι της Βουλής”, ωστόσο σε παρέμβασή του ο κ. εκπρόσωπος του κόμματος Α. Λοβέρδος τόνισε ότι ”εμείς από το 2012 είχαμε κάνει σταθερή θέση για συγκυβέρνηση με όλους. Ουδέποτε όμως υπήρξε πρόταση συνεργασίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Κατέληξε, δε, λέγοντας: ”Hταν επιλογή στρατηγική η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον αδελφό κόμμα της Λε Πεν”.

 

 


σχετικα αρθρα