current views are: 12

12 Μαΐου 2017
Δημοσίευση07:41

Στην αντεπίθεση ο Τζήμερος με νέο βίντεο από τον χαμό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Νέο βίντεο από όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό, Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Δημοσίευση 07:41’
αρθρο-newpost

Νέο βίντεο από όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό, Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Νέο βίντεο από όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό, Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας, μετά τις καταγγελίες της Αλεξάνδρας Μπαλού για επίθεση με γροθιές σε βάρος της από τον Θάνο Τζήμερο.

Στο βίντεο φαίνεται ο Θάνος Τζήμερος να απομακρύνεται «σηκωτός» από την αίθουσα του συμβουλίου, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ακούγονται να επιτίθενται φραστικά στον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής λίγο μετά το επεισόδιο με τις αφίσες.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανήρτησε ο Θάνος Τζήμερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολιάζοντας: «Για δείτε λίγο ποιος χτυπάει ποιον»…

Ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι δεν επιτέθηκε σε κανέναν, αλλά αντιθέτως δέχθηκε ο ίδιος επίθεση.

Η περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, μιλώντας χθες στο Newpost, δήλωσε εξαγριωμένη: «Δεν πρέπει να θεωρείται κύριος, αλλά ένα αλήτης. Επιτέθηκε σε εμένα και άλλο ένα άτομο επειδή του είπαμε να μην σκίζει τις αφίσες που βρίσκονταν στην αίθουσα και αφορούσαν την απεργία της 17 Μαίου».

Η κ. Μπαλού επισήμανε ότι ο Θάνος Τζήμερος επιχείρησε να την ξαναχτυπήσει ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί τον απομάκρυναν από την αίθουσα και κατέληξε ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται και να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε ο Γιώργος Καραμέρος χθες


σχετικα αρθρα