current views are: 11

17 Μαΐου 2017
Δημοσίευση09:55

Γκιουλέκας: Άλλοθι στην κυβέρνηση δεν δίνουμε

Οξεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σχετικά με τα μέτρα που έφερε προς ψήφιση  στη Βουλή με 

Δημοσίευση 09:55’

Οξεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σχετικά με τα μέτρα που έφερε προς ψήφιση  στη Βουλή με 

Οξεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σχετικά με τα μέτρα που έφερε προς ψήφιση  στη Βουλή με σημερινές του δηλώσεις. 

Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Γκιουλέκας τόνισε μεταξύ άλλων: “Όλη η ελληνική κοινωνία, όλος ο πολιτικός κόσμος φωνάζουν ότι μας οδηγούν στην καταστροφή και οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν για τα… αντίμετρα. Θριαμβολογούν για τα αντίμετρα και δεν μιλούν για την μείωση του αφορολόγητου.Τάραξαν τον ελληνικό λαό στις φοροεπιδρομές, έφεραν ένα αχρείαστο μηνμόνιο, δέσμευσαν την  χώρα και για μετά την δική τους θητεία και μιλούν ανερυθρίαστα για αντίμετρα“.

Ο κ. Γκιουλέκας ακόμη επεσήμανε: “Δυόμιση χρόνια κυβερνούν με ψέματα… Έλεγαν ότι υπάρχει κοστολογημένο πρόγραμμα με 12 δισεκατομμύρια παροχές και αντ’ αυτού φόρτωσαν την ελληνική κοινωνία με 14,5 δισεκατομμύρια επιπλέον βάρη!

Φέρνουν το 4ο Μνημόνιο από την πίσω πόρτα και χρεώνουν τον Έλληνα πολίτη με 5 δισεκατομμύρια αχρείαστα μέτρα! Χρεώνουν δηλαδή κάθε νοικοκυριό με 3.500 ευρώ επιπλέον αχρείαστα βάρη! Αυτό είναι το δώρο που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα!

Ποιοι πλήττονται από αυτά τα μέτρα;

Υψηλόμισθοι είναι οι άνεργοι που θα πληρώσουν για πρώτη φορά φόρο εξαιτίας της μείωσης του αφορολόγητου;

Οι συνταξιούχοι των 500 και 600 ευρώ είναι αυτοί που απολαμβάνουν υψηλά εισοδήματα;

Ή μήπως θεωρούνται υψηλόμισθοι οι αστυνομικοί, τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις που τους μειώνεται το ειδικό μισθολόγιο;“. κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας. 
 


σχετικα αρθρα