current views are: 13

17 Μαΐου 2017
Δημοσίευση16:47

Γεωργιάδης: Προκειμένου να κρατήσετε τις καρέκλες σας ψηφίζετε φρικτά μέτρα

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. ,Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, στην Ολομέλεια της Βουλής, 

 

Δημοσίευση 16:47’

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. ,Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, στην Ολομέλεια της Βουλής, 

 

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. ,Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι  λέει «“Ναι σε όλα” προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας».  

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων :«Προκειμένου να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας θα ψηφίσουν όλα τα φρικτά μέτρα του νομοσχεδίου. Λέγατε ότι εμείς είμαστε “Ναι σε όλα” και τώρα θα πείτε εσείς “Ναι σε όλα”. Είπατε ψέματα στον ελληνικό λαό, κ. Τσακαλώτε, ότι θα παραιτηθείτε από υπουργός και ότι μετά θα καταψηφίσετε το νομοσχέδιο. Εσείς ήσασταν στη πλατεία με τους “Αγανακτισμένους” και πίσω από το πανό που έλεγε “δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε” και έρχεστε σήμερα και εισηγείστε φρικτά μέτρα. Χάσατε παντελώς την αξιοπιστία σας απέναντι στον ελληνικό λαό».

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε επίσης:«Ποιο είναι το νέο σας παραμύθι; Ότι μας βγάζετε από την επιτροπεία. Μα το άρθρο 15 βάζει τη χώρα μόνιμα στην επιτροπεία. Για να εφαρμοστεί κοινωνική πολιτική θα πρέπει να πάρουμε την υπογραφή του ΔΝΤ. Αν αυτό δεν είναι επιτροπεία, τότε τι είναι;Είναι το πιο εξευτελιστικό άρθρο και το ψηφίζετε, γιατί είστε ανθρωπάκια της “Πρώτης φοράς Αριστεράς”.  Άνθρωποι που ήταν μια ζωή στους δρόμους κατά των ιδιωτικοποιήσεων, στην πλατεία με τους “Aγανακτισμένους” κατά του μνημονίου και για μια βουλευτική αποζημίωση ξεπουλάνε όλη την ιδεολογία τους, είναι ανθρωπάκια. Όχι μόνο φέρνετε μνημόνιο στη Βουλή – το 4ο μνημόνιο- αλλά το ψηφίζετε και με τα δυο σας τα χέρια, ξεχνώντας το αντιμνημονιακό σας παρελθόν».

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε:  Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος είχαν υποσχεθεί προεκλογικά την επιστροφή του 50% των αναδρομικών βάσει της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Με το παρόν νομοσχέδιο που ψηφίζετε καταργείτε όλη την έννοια των αναδρομικών, καταργείτε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, παγώνετε τις μισθολογικές προαγωγές και εισάγετε τη λεγόμενη “προσωπική διαφορά”. Να αποσύρετε το άρθρο για τα ειδικά μισθολόγια, να το βάλετε σε έναν ειλικρινή δημόσιο διάλογο για να βρεθεί λύση και φυσικά, να εφαρμόσετε την απόφαση του ΣτΕ για την υλοποίηση της οποίας δεσμεύεται η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης”. κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης. 


σχετικα αρθρα