Ο κύβος ερρίφθη! Εκλογές μέσα στο Δεκέμβριο φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός με στόχο να κερδίσει πολιτικά έναν ακόμη χρόνο πέραν του 2013, αν κερδίσει τις επικείμενες εκλογές, και αφ' ετέρου να κερδίσει πολιτικό χρόνο για τα νέα μέτρα που έρχονται με τη βούλα της τρόικας.

 

Καλά πληροφορημένες πηγές του “new post” έλεγαν πως “με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση θα καταφέρει να περάσει τα νέα μέτρα στην οικονομία καθώς μέχρι σήμερα οι χρόνοι που έχει στη διάθεσή της δεν επαρκούν”.

Υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο κ. Α. Λοβέρδος που μίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου έλαβε το μήνυμα των εκλογών, καθώς διαπίστωσε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται υπέρμαχος της λύσης της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες μέσα στον επόμενο μήνα. Πληροφορίες που ήθελαν ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην Τ.Α να γίνει μαζί με τις εθνικές εκλογές, στις 12 Δεκεμβρίου κάτι που θα προκαλούσε αντιδράσεις στους τοπικούς άρχοντες αλλά και τους υποψήφιους περιφερειάρχες που πάνε τη δεύτερη Κυριακή, μπορεί να στέκι συνταγματικά, όχι όμως και πολιτικά καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής όταν ρωτήθηκε από το “new post” το απέκλεισε κατηγορηματικά.