Τα πυρά του κατά του προέδρου της ΝΔ, με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις αναφορικά με την κρατική τηλεόραση, εξαπέλυσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παπάς.

Κάνοντας λόγο για αποτυχημένη προσπάθεια εκτέλεσης συμβολαίου υπέρ πάρα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων, o Νίκος Παππάς σημείωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ότι οι επιθέσεις του κ. Μητσοτάκη στη δημόσια τηλεόραση «είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του , δεν μπορεί κανείς να τις δει αποσπασματικά. Η δημόσια τηλεόραση είναι φορέας που δεν έχει την πολυτέλεια να κρύβει ειδήσεις όπως το απλήρωτο δάνειο του κ. Μητσοτάκη, ή να κρύβει κάτω από το χαλί τη δίκη και τις εξελίξεις για την υπόθεση της Siemens, αυτά ενοχλούν ...».

Εν συνεχεία ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε «Δεν ξέρω εάν θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι συνολικά η χώρα βαίνει σε μία καινούργια φάση, είναι πολιτικό πρόβλημα που τους αφορά. Εάν θέλουν, όπως τα συμπαθέστατα χάμστερ, να τρέχουν μέσα σε κυλίνδρους που δεν μετακινούνται και να ζητούν εκλογές και να προσδοκούν ανατροπή της κυβέρνησης σε καθημερινή βάση, ας το συνεχίσουν».