current views are: 9

26 Μαΐου 2017
Δημοσίευση07:43

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου μετά τον τραυματισμό του από παγιδευμένο δέμα.

Δημοσίευση 07:43’

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου μετά τον τραυματισμό του από παγιδευμένο δέμα.

Ομαλά εξελίσσεται η  κατάσταση της υγείας του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου μετά τον τραυματισμό του από παγιδευμένο δέμα.

Όπως ανακοίνωσαν σε δημοσιογράφους οι γιατροί του «Ευαγγελισμού» ο κύριος Παπαδήμος είχε μία ήσυχη βραδιά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και ξύπνησε. 

Όπως διευκρίνισαν οι γιατροί και η διοίκηση του Νοσοκομείου παραμένει στην ΜΕΘ καθαρά για προληπτικούς λόγους με το σοβαρότερο τραύμα του να είναι στον μηρό χωρίς σε κάθε περίπτωση να εμπνέει ανησυχία.

Θυμίζουμε, επίσης, ότι στο νοσοκομείο μετέβη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να πληροφορηθεί τα πάντα για την πορεία της υγείας του τέως πρωθυπουργού ενώ συνομίλησε μαζί του για περίπου 15 λεπτά.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο Λουκάς Παπαδήμος έχει αποσωληνωθεί, είναι ξύπνιος και θα παραμείνει για ένα διήμερο στη ΜΕΘ ώστε να παρακολουθήσουν λεπτομερώς την πορεία της υγείας του. Στη συνέχεια και εφόσον η κατάσταση του παραμείνει σταθερή θα μεταφερθεί σε θάλαμο για νοσηλεία. 

«Από το σύμπλεγμα των τραυμάτων του αυτό είναι το πιο βαθύ, το έχουμε καθαρίσει, το έχουμε περιποιηθεί και παρακολουθούμε την εξέλιξή του. Εχει φθάσει στους μυς», δήλωσαν οι γιατροί. 

Ο Λουκάς Παπαδήμος αναπνέει κανονικά και δεν κρίνεται αναγκαία ούτε η τοποθέτηση μάσκας, διευκρίνισαν οι θεράποντες ιατροί και διευκρίνισαν αναφερόμενοι στα δύο άτομα της συνοδείας του που τραυματίστηκαν πως αναμένεται να πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας. 

Αναλυτικό δελτίου Τύπου για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου αναμένεται το μεσημέρι.


σχετικα αρθρα