current views are: 7

28 Μαΐου 2017
Δημοσίευση11:09

Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ στην Αυστραλία

Eπίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, στην Αυστραλία Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ πραγματοποιεί από σήμερα επίσκεψη στην 

Δημοσίευση 11:09’

Eπίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, στην Αυστραλία Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ πραγματοποιεί από σήμερα επίσκεψη στην 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ πραγματοποιεί από σήμερα επίσκεψη στην Αυστραλία, όπου θα συναντηθεί με φορείς των ελληνικών κοινοτήτων και θα έχει διμερείς επαφές με τις αρχές της χώρας.

Ειδικότερα, στο Σύδνεϋ, ο κ. Υφυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανό, ομογενειακούς φορείς, καθώς και με τα μέλη του Ελληνο-Αυστραλιανού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, ενώ θα εκφωνήσει ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ στα μέλη των ελληνικών φοιτητών συλλόγων.

Επίσης, θα συναντηθεί με την Πρωθυπουργό της Νέας Νότιας Ουαλίας κα Gladys Berejiklian και τον πολιτειακό Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Luke Foley. Στην Καμπέρα, ο κ. Κουίκ θα συναντηθεί με την Υπουργό Εξωτερικών κα Julie Bishop, τον ομογενή Υπουργό Βιομηχανίας κ. Arthur Synodinos και με τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Αυστραλίας – Ελλάδας.

Στη Μελβούρνη, ο κ. Υφυπουργός θα συναντηθεί με ομογενειακούς πολιτειακούς βουλευτές και μέλη της Κυβέρνησης της Βικτώρια, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μελβούρνης, τον Επίσκοπο Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και τους Προέδρους ομογενειακών Συλλόγων και Οργανώσεων. 

Τέλος, στην Αδελαΐδα, ο κ. Υφυπουργός θα έχει συναντήσεις με ομογενειακούς βουλευτές στο Κοινοβούλιο της Νότιας Αυστραλίας, υπουργούς της πολιτειακής Κυβέρνησης, τον ομογενή Αρχιδικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νοτίου Αυστραλίας κ. Chris Kourakis και εκπροσώπους των τοπικών ομογενειακών φορέων. Επίσης, θα επισκεφθεί το Αυστραλιανό Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Flinders.


σχετικα αρθρα