current views are: 9

28 Μαΐου 2017
Δημοσίευση11:30

Αυγενάκης: Ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των συμπατριωτών μας αποτελεί υπόδειγμα παραδειγματισμού

Στην εκδήλωση μνήμης των Πεσόντων του Ολοκαυτώματος των Καμαρών από τα στρατεύματα κατοχής το Μάη του 1944, παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή, 28 

Δημοσίευση 11:30’

Στην εκδήλωση μνήμης των Πεσόντων του Ολοκαυτώματος των Καμαρών από τα στρατεύματα κατοχής το Μάη του 1944, παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή, 28 

Στην εκδήλωση μνήμης των Πεσόντων του Ολοκαυτώματος των Καμαρών από τα στρατεύματα κατοχής το Μάη του 1944, παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης αποτίοντας φόρο τιμής στους πεσόντες.  

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής στους Καμαριανούς, συγγενείς και συγχωριανούς μας, που έπεσαν ηρωικά αντιτιθέμενοι στα στρατεύματα κατοχής. Η θυσία των ηρώων που τιμούμε σήμερα συγκίνησε και εξακολουθεί να συγκινεί όλους τους Έλληνες πατριώτες. 

Η αυταπάρνηση, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των συμπατριωτών μας αποτελεί υπόδειγμα παραδειγματισμού, θαυμασμού και αγωνιστικότητας. Τιμούμε τη θυσία και τη μνήμη τους. Είναι ιστορικό μας χρέος απέναντι στους προγόνους μας, ιστορικό χρέος απέναντι στη θυσία τους, αλλά και ιστορικό χρέος απέναντι στους νεότερους. Οι συγκρούσεις του παρελθόντος μας κληροδότησαν πικρές μνήμες, αλλά πρέπει να χαλυβδώνουν τη θέλησή μας για ειρήνη, αλληλεγγύη, συνεργασία και ασφάλεια.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, τα μέλη του συμβουλίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην εξαιρετική εικόνα και στην διεξαγωγή μιας άριστης εκδήλωσης μνήμης» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης. 


σχετικα αρθρα