ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: Με αυτή τη συμφωνία δεν βγαίνουμε στις αγορές

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2017, 14:20 / Ανανεώθηκε 17 Ιουνίου 2017, 14:20
Αδ. Γεωργιάδης: Με αυτή τη συμφωνία δεν βγαίνουμε στις αγορές
Facebook Twitter Whatsapp

Την άποψη ότι το σχέδιο συμφωνίας δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την επιτροπεία εκφράζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την άποψη ότι το σχέδιο συμφωνίας δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την επιτροπεία και ότι απλώς εξασφαλίζει τη μη χρεοκοπία της χώρας τον Ιούλιο, εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΑΧΙΑ.

«Χωρίς πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές η επιτροπεία θα συνεχιστεί και αυτό το σχέδιο δεν επιτρέπει την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές», προσθέτει αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «όσο καιρό θα έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα υπάρχει αβεβαιότητα στην αγορά. Με τον κ. Τσίπρα στην εξουσία δεν μπορεί να γυρίσει η οικονομία. Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά, πρέπει να φύγει».

Αντίθετα, υποστηρίζει ότι «όταν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα», καθώς «η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα μας να βγει γρήγορα από την επιτροπεία».