current views are: 9

22 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση14:51

Σπ.Δανέλλης: Ο περιορισμός της Χ.Α. περνάει και από την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αλλαγή

Δημοσίευση 14:51’

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αλλαγή

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.
 
Ο βουλευτής Ηρακλείου αναφέρθηκε στην εκτεταμένη διάρκεια των τοποθετήσεων και στο τρόπο διαχείρισης του κοινοβουλευτικού χρόνου, επισημαίνοντας πως «έχει επικρατήσει η εσφαλμένη αντίληψη πως όσο μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια τοποθέτησης υπάρχουν, τόσο καλύτερα υπηρετείται η Δημοκρατία και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών που η Βουλή οφείλει να διασφαλίζει. Αυτό όμως είναι λάθος και δεν προάγει ποιότητα της Δημοκρατίας», κατέληξε.
 
Στη συνέχεια, ο Σπύρος Δανέλλης τόνισε πως η Βουλή έχει να αντιμετωπίσει διαφορετικές προκλήσεις μετά την ένταξη της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως ο Κανονισμός της Βουλής πρέπει να ιδωθεί υπό το πρίσμα της πρόληψης των αηθών συμπεριφορών από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίες το τελευταίο διάστημα κλιμακώνονται.


σχετικα αρθρα