current views are: 5

23 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση04:18

Πώς κλιμακώνει την επίθεση προς την κυβέρνηση για τον Π. Καμμένο η ΝΔ

Σε κλιμάκωση της επίθεσης στην κυβέρνηση για το θέμα Καμμένου θα προχωρήσει η ΝΔ μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα

Δημοσίευση 04:18’

Σε κλιμάκωση της επίθεσης στην κυβέρνηση για το θέμα Καμμένου θα προχωρήσει η ΝΔ μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα

Σε κλιμάκωση της επίθεσης στην κυβέρνηση για το θέμα του Π.Καμμένου θα προχωρήσει η ΝΔ μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν μένουν μόνο στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις επαφές του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά, Μάκη Γιαννουσάκη, αλλά στη γενικότερη πολιτική στάση και συμπεριφορά του, η οποία όπως έλεγε κορυφαίο στέλεχος της οδού Πειραιώς είναι «πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης».

Τα περιστατικά που χρησιμοποιούν από τη ΝΔ για να τεκμηριώσουν τις κατηγορίες τους για τον κ. Καμμένο, εκτός από τις καταγγελίες για παρεμβάσεις του στη δικαιοσύνη, είναι οι πτήσεις σε θέση συγκυβερνήτη με τα πολεμικά ελικόπτερα, που όπως λένε παραβιάζουν κάθε στρατιωτικό κανονισμό, αλλά και το συμβάν με την περιβόητη γραβάτα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο δείχνει, όπως τονίζουν το ήθος του.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση θα συνεχίσουν να καλούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει ήδη καλύψει τον υπουργό του, να απαντήσει αν «συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας». Στο στόχαστρο της ΝΔ βρίσκονται και τα μέλη της κυβέρνησης που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αυτά των ΑΝΕΛ. Οι μεν πρώτοι γιατί καλύπτουν τον υπουργό Άμυνας, όπως ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

«Δεν βλέπουμε κανένα αριστερό υπουργό να ενοχλείται από αυτές τις συμπεριφορές. Αντιθέτως είδαμε να τον υπερασπίζονται αριστεροί υπουργοί», υπογράμμισε χθες ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. Σχετικά με τα στελέχη των ΑΝΕΛ, τα οποία όπως σημείωναν από την οδό Πειραιώς «μας έχουν συνηθίσει να είναι λαλίστατα για όλα τα θέματα», τώρα βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν απαντούν ούτε στα τηλεφωνήματα που δέχονται από τους δημοσιογράφους.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσουν και πρόταση μομφής κατά του κ. Καμμένου, ακόμη και μετά την επί της ουσίας προαναγγελίας του αποτελέσματος μιας τέτοιας πιθανής κοινοβουλευτικής διαδικασίας, μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, καλύπτοντας πλήρως τον υπουργό Άμυνας. Ωστόσο η τελική απόφαση για μια τέτοια κίνηση δεν έχει ληφθεί ακόμη από την οδό Πειραιώς, από όπου δεν αποκλείουν στις επόμενες μέρες, να υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις για τον κ. Καμμένο.

Σύμφωνα με τα γαλάζια στελέχη η σπουδή του Μεγάρου Μαξίμου να βάλει ως ασπίδα προστασίας μπροστά από τον κ. Καμμένο την ανακοίνωση της πρωθυπουργικής Γραμματείας, δείχνει τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του και να συσπειρώσει τους βουλευτές του. «Όσο και αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως» ξεκαθαρίζουν από τη ΝΔ. 


σχετικα αρθρα