current views are: 9

24 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση11:16

Μαίνεται η κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ για τον Π. Καμμένο

Στα ύψη για μία ακόμα φορά το πολιτικό θερμόμετρο

Δημοσίευση 11:16’

Στα ύψη για μία ακόμα φορά το πολιτικό θερμόμετρο

Δεν έχει τέλος η κόντρα της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο να συνομιλούσε με ισοβίτη , εμπλεκόμενο σε υπόθεση ναρκωτικών. 

Με αφορμή νέο δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση. 

Ειδικότερα, η Πειραιώς σημείωνε: «Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημερών, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει».

Στο ίδιο πνεύμα η Νέα Δημοκρατία πρόσθεσε: «Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή».

Αιχμηρή απάντηση από το Μαξίμου

«Η επιλογή της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία», τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 

«Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του», σημειώνει και καταλήγει: «Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα», καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Στη Βουλή τη Δευτέρα ο κ. Καμμένος

Την Δευτέρα το απόγευμα από το βήμα της Βουλής, θα τοποθετηθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, με προεξέχουσα την αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με δημοσίευμα που παρουσίαζε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη, Μ. Γιαννουσακη, για την υπόθεση του πλοίου Noor 1, το οποίο μετέφερε περισσότερους από 2 τόνους ηρωίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας όποιες αποκαλύψεις και στοιχεία διαθέτει θα τα παραθέσει στη Βουλή.

Το θέμα εξακολουθεί να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις με την αξιωματική αντιπολίτευση να προσανατολίζεται ακόμα στην κατάθεση πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου


σχετικα αρθρα