current views are: 5

28 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση14:16

Λ. Αυγενάκης: Ανήθικο αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους και κυρίως να τους κρατά αιχμαλώτους». δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. 

Δημοσίευση 14:16’
αρθρο-newpost

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους και κυρίως να τους κρατά αιχμαλώτους». δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. 

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους και κυρίως να τους κρατά αιχμαλώτους». δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων  ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Real” και καλούμενος να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με τη οποία «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δυναμιτίζει την κατάσταση στο ζήτημα των απορριμμάτων» ο Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Η κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για την εκλογική της πελατεία. Ακόμα και τώρα, παρά την χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, συνεχίζει να ακροβατεί με μία νέα νομοθετική πρωτοβουλία η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα».

Κινούμενος στο ίδιο πλαίσιο εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών  λέγοντας: «Είναι ανήθικο αυτό που κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, φυσικά και ο κ. Σκουρλέτης που έχει το κύριο μέρος της ευθύνης για αυτή την κατάσταση. Κορόιδεψαν τους ανθρώπους αυτούς, τους εξαπάτησαν και τώρα τι κάνει; Προσπαθεί να στρογγυλέψει τα πράγματα. Δεν λέει την αλήθεια ούτε στους πολίτες, αλλά ούτε φυσικά και στους ίδιους τους συμβασιούχους».

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι και η χθεσινή τροπολογία θα καταπέσει στα δικαστήρια ο γραμματέας της ΝΔ απάντησε: «Είμαστε βέβαιοι για αυτό, τουλάχιστον έχοντας επίγνωση του περιεχομένου αυτής και των δυσκολιών που θα συναντήσει το επόμενο διάστημα στα δικαστήρια. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους και κυρίως να τους κρατά αιχμαλώτους» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.


σχετικα αρθρα