ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Κέλλας: Το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση φέρει τη σφραγίδα της οπισθοδρόμησης

Δημοσίευση 16 Ιουλίου 2017, 13:23 / Ανανεώθηκε 16 Ιουλίου 2017, 13:23
Χρ. Κέλλας: Το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση φέρει τη σφραγίδα της οπισθοδρόμησης
Facebook Twitter Whatsapp

«Το νέο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση φέρει τη σφραγίδα της οπισθοδρόμησης σε εποχές που η χώρα προσπάθησε να ξεπεράσει», τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Το νέο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση φέρει τη σφραγίδα της οπισθοδρόμησης σε εποχές που η χώρα προσπάθησε να ξεπεράσει», τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «η Ν.Δ είναι υπέρ της συναίνεσης και του διαλόγου», για την Παιδεία, επισημαίνοντας ότι «όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο κ. Γαβρόγλου βρίσκεται στην ηγεσία του Υπ. Παιδείας, δεν έχει έλθει τίποτα με συναίνεση».

Σχετικά με την οικονομική πορεία της χώρας, ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Κέλλας διερωτάται «γιατί η κυβέρνηση πανηγυρίζει», καθώς σημειώνει πως «επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό επιπλέον μέτρα λιτότητας, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής διαπραγμάτευσης».

Όσον αφορά το πάγιο αίτημα της ΝΔ για πολιτική αλλαγή, ο κ. Κέλλας τονίζει πως «κάθε μέρα που περνάει, η ζημιά που γίνεται στη χώρα είναι δυσβάσταχτη για τους Έλληνες πολίτες» ενώ σημειώνει πως «η ΝΔ έχει καλέσει τον ελληνικό λαό, εδώ και μήνες, σε μια συμφωνία αλήθειας, για να προχωρήσουμε μπροστά».

Τέλος, σχετικά με τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αγροτική παραγωγή, ο κ. Κέλλας σημειώνει πως «πρέπει να δοθούν όλα τα εχέγγυα» σε εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η ΝΔ σχεδιάζει ένα κράτος «που θα δημιουργήσει τις ευνοϊκές συνθήκες και θα δώσει κίνητρα για ποιότητα και γνώση».