current views are: 9

20 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση09:31

Λ. Γρηγοράκος κατά «Αυγής» και κυβέρνησης: «Γκεμπελίστικες τακτικές…»

Για γκεμπελίστικη τακτική κατηγορεί την εφημερίδα «Αυγή» ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του στην υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ.

Δημοσίευση 09:31’
αρθρο-newpost

Για γκεμπελίστικη τακτική κατηγορεί την εφημερίδα «Αυγή» ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του στην υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ.

Για γκεμπελίστικη τακτική κατηγορεί την εφημερίδα «Αυγή» ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του στην υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ.

Ο βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφερόμενος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» και στην αναφορά ότι ο ίδιος «σπείρει ανυπόστατες φήμες περί συγγενικής σχέσης της Ηριάννας με κυβερνητικό στέλεχος» (σ.σ.: είχε προηγηθεί δήλωσή του να δημοσιοπιιηθεί το επώνυμο της Ηριάννας), δήλωσε τα εξής:

«Η διαστρέβλωση της αλήθειας, η παραποίηση των γεγονότων, οι κατασκευασμένες ερμηνείες αποτελούσαν και αποτελούν συστατικό στοιχείο των αδίστακτων και βρώμικων γκεμπελικών μεθόδων, προκειμένου να συκοφαντηθεί κάποιος πολιτικός αντίπαλος.
Φαίνεται πλέον καθαρά ότι η όσμωση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ οδήγησε την άλλοτε σοβαρή, αξιόλογη και έγκυρη εφημερίδα την ΑΥΓΗ στον κατήφορο του γκεμπελισμού.

Καταφεύγοντας στο ασύστολο ψέμα, ερμηνεύει με τρόπο προκλητικά αυθαίρετο τα όσα δήλωσα εχθές στον ΣΚΑΙ για την υπόθεση της Ηριάννας. Η δήλωσή μου ήταν απολύτως σαφής και καθαρή. Ζήτησα να δημοσιοποιηθεί το επώνυμο της Ηριάννας γιατί η ανωνυμία της δημιουργεί ερωτηματικά. Δεν υπονόησα το παραμικρό. Ούτε ενέπλεξα τον οποιοδήποτε.

Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα, την οποία όμως η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει εσκεμμένα, εξυπηρετώντας ανομολόγητους στόχους.

Λυπάμαι γιατί το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς να σέβεται τους πολιτικούς της αντιπάλους, εκφυλίζεται διαρκώς υπηρετώντας την γκεμπελική τακτική ‘ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’».


σχετικα αρθρα