current views are: 6

23 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση07:18

Λ. Αυγενάκης: Οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από της κυβέρνησης

Οι δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές της κυβέρνησης υποστηρίζει ο Λ. Αυγενάκης

Δημοσίευση 07:18’

Οι δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές της κυβέρνησης υποστηρίζει ο Λ. Αυγενάκης

Οι δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές της κυβέρνησης υποστηρίζει με συνέντευξη του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ωστόσο, για να απελευθερωθεί αυτή η «εγκλωβισμένη» δυναμική χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγή μοντέλου ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Αυτή η αλλαγή μοντέλου προϋποθέτει την πολιτική αλλαγή», σημειώνει.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι στόχος του κόμματος είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων σε ένα σημαντικό ποσοστό ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος ότι στις επόμενες εκλογές η Κρήτη θα αναδείξει τη ΝΔ πρώτη δύναμη.

«Ανανέωση για την ΝΔ δεν είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Είναι μια διαρκής διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 42 χρόνια. Στόχος μας είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων σε σημαντικό ποσοστό. Ήδη, μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της πρωτοποριακής αυτής πρωτοβουλίας που εγκαινίασε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν «συρρεύσει» στην παράταξη πολλά νέα πρόσωπα με πάθος για σκληρή δουλειά και προσφορά.

Προσωπικότητες με σημαντική επαγγελματική πορεία, ισχυρό πολιτικό αισθητήριο, αλλά κυρίως «καθαρά» πρόσωπα που θέλουν να εργαστούν για την επαναφορά της χώρας στην κανονικότητα και την ανάπτυξη, χωρίς να κυνηγούν θέσεις και ανταλλάγματα. Τα νέα στελέχη που έρχονται στη Νέα Δημοκρατία, μαζί με το υπάρχον εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό, αποτελούν οξυγόνο για την παράταξη, σήμερα, και για την κοινωνία και τη δημοκρατία μας αύριο», σημείωσε.


σχετικα αρθρα