current views are: 8

23 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση18:00

Κ. Χατζηδάκης: Γινόμαστε χώρα β’ κατηγορίας

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη

Δημοσίευση 18:00’

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη. «Τις τελευταία εβδομάδες ζούμε τη θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης. Γινόμαστε χώρα β’ κατηγορίας, όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στους θεσμούς», αναφέρει σε συνέντευξή του στη Realnews και προσθέτει πως η «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να είναι μια κανονική κυβέρνηση. Δεν το έχουν οι άνθρωποι».

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται εξεταστικές για τον Πάνο Καμμένο και τον Γιάνη Βαρουφάκη γιατί «φοβάται». «Και στις δύο υποθέσεις μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα προσωπικά», συμπληρώνει. Σχολιάζει ότι «η πραγματικότητα είναι εδώ για να τους εκδικείται, μαζί με τους απογοητευμένους ψηφοφόρους τους».

Αναφορικά με θέματα οικονομίας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν είναι η λύση, αλλά το πρόβλημα και πως όσο υπάρχει «η οικονομία θα συνεχίσει να σέρνεται και ο λογαριασμός θα μεγαλώνει για τους Έλληνες πολίτες».

Ως προς το τι αναμένεται από τον πρόεδρο της ΝΔ στη ΔΕΘ, δηλώνει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις θέσεις μας για την οικονομία με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Θα δώσει μεγάλη έμφαση στην βασική αλλαγή που μπορεί να φέρει η ΝΔ μετά από τόσα χρόνια δημοσιονομικής προσαρμογής, σκληρών μέτρων και θυσιών των Ελλήνων πολιτών. Και αυτή η αλλαγή είναι οι ιδιωτικές επενδύσεις, η επανεκκίνηση της οικονομίας και επομένως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ν.Δ., νέες δουλειές. Αυτό είναι το βασικό μας μήνυμα».

Επ΄ αφορμή της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφέρει ότι «η ΝΔ -ακόμα και αν έχει την απόλυτη πλειοψηφία- θα απευθυνθεί σε όλες τις φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις για μια πλατιά συμμαχία» και πως «ο καθένας τότε θα πάρει τις αποφάσεις του».


σχετικα αρθρα