current views are: 5

23 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση19:00

Μ. Χαρακόπουλος: Οι «μπαχαλάκηδες» έχουν κατοχυρώσει το Εξαρχιστάν

«Αφού έχουν κατοχυρώσει το Εξαρχιστάν, που και με τη βούλα του κ. Τόσκα έχει ανακηρυχθεί σε άβατο, προχωρούν σε επέκτασή του μέχρι και μπροστά στη Βουλή»

Δημοσίευση 19:00’

«Αφού έχουν κατοχυρώσει το Εξαρχιστάν, που και με τη βούλα του κ. Τόσκα έχει ανακηρυχθεί σε άβατο, προχωρούν σε επέκτασή του μέχρι και μπροστά στη Βουλή»

«Οι ανοίκειες επιθέσεις, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, εναντίον της Δικαιοσύνης καθώς και η ευθεία αμφισβήτηση των αποφάσεων της, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει», δηλώνει σε συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την ουσία της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, της αστικής δημοκρατίας, που είναι η διάκριση των εξουσιών» και προσθέτει «δείχνει να επιθυμεί μια Δικαιοσύνη υποταγμένη στις εντολές της εκτελεστικής εξουσίας, θεραπαινίδα των επιθυμιών των κυβερνώντων». «Αλλά αυτό δεν συνάδει με το πολίτευμά μας, με τον πολιτισμό μας, με την ευρωπαϊκή μας ταυτότητα», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Αναφερόμενος στους “μπαχαλάκηδες” και τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σημειώνει ότι «αφού έχουν κατοχυρώσει το Εξαρχιστάν, που και με τη βούλα του κ. Τόσκα έχει ανακηρυχθεί σε άβατο, προχωρούν σε επέκτασή του μέχρι και μπροστά στη Βουλή. Η κυβέρνηση έχει διπλή ευθύνη για τα αίσχη των βανδαλισμών στο δρόμο που καθημερινώς κινούνται χιλιάδες Έλληνες και τουρίστες».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα των αγροτών, ο κ. Χαρακόπουλος υποστηρίζει ότι «οι αγρότες μας, που παρασύρθηκαν στις προηγούμενες εκλογές από τα λόγια τα μεγάλα του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ» και αναφέρει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα «την κατάργηση κάθε ορίου στη διάρκεια του γάλακτος», ενώ κρούει το κώδωνα του κινδύνου «για το νέο ευρωπαϊκό κανονισμό που απειλεί να πλήξει το τσίπουρο και το ούζο».


σχετικα αρθρα