current views are: 9

23 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση16:44

ΔΗΜΑΡ: Οι ερασιτεχνισμοί Α. Τσίπρα – Γ. Βαρουφάκη πλήγωσαν τη χώρα

Οι ερασιτεχνισμοί Τσίπρα – Βαρουφάκη πλήγωσαν τη χώρα, υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ

Δημοσίευση 16:44’

Οι ερασιτεχνισμοί Τσίπρα – Βαρουφάκη πλήγωσαν τη χώρα, υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ

«Oι παραδοχές Βαρουφάκη αποδεικνύουν περίτρανα πως μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοίμαζαν σχέδιο που θα οδηγούσε τη χώρα εκτός ευρωζώνης και Ε.Ε. με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ελληνικό λαό. Κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν μπορεί πλέον να σιωπά καθώς πέραν των άλλων χρειάστηκε προ της πλήρους καταστροφής ένα “αιματηρό” μνημόνιο», σημειώνει σε ανακοίνωσή της το γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ.

Εξάλλου, προστίθεται στην ανακοίνωση, «οι επιλογές των προσώπων σε μία κυβέρνηση είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού. Και ο κ. Βαρουφάκης την κρίσιμη περίοδο εξέφραζε πλήρως τον κ. Τσίπρα. Συνεπώς, ο καλύτερος διαφημιστής για την προώθηση του βιβλίου του Βαρουφάκη είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που τον επέλεξε για το πιο σημαντικό Υπουργείο. Ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του στο Μαξίμου με όσα έπραξαν την περίοδο του 2015 εξασφάλισαν όχι απλά τις πωλήσεις του βιβλίου του Βαρουφάκη αλλά ένα best seller με θύμα ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Σήμερα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, «η αμηχανία της κυβέρνησης και ειδικά του κ. Τσίπρα στις αποκαλύψεις είναι έκδηλη. Δεν είναι δυνατόν όμως να βαφτίζουν τις ευθύνες αυταπάτες και να νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν. Οι ευθύνες δεν μπορεί παρά να διερευνηθούν γιατί ο ελληνικός λαός  καλείται να πληρώσει ζημιές  δεκάδων δις ευρώ που προκάλεσαν οι πολιτικές φαντασιώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι ερασιτεχνισμοί και τα κρυφά σχέδια Τσίπρα- Βαρουφάκη πλήγωσαν τη χώρα και τη Δημοκρατία!», υποστηρίζεται τέλος.


σχετικα αρθρα