current views are: 10

26 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση17:39

Στ. Κούλογλου: Ο κ. Βαρουφάκης ήταν ο σπιούνος στο δωμάτιο- Ήταν λάθος επιλογή

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων στο Action 24 ότι ο κ.Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ένας «σπιούνος στο δωμάτιο» και όχι αυτό που λέει

Δημοσίευση 17:39’
αρθρο-newpost

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων στο Action 24 ότι ο κ.Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ένας «σπιούνος στο δωμάτιο» και όχι αυτό που λέει

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων στο Action 24 ότι ο κ.Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ένας «σπιούνος στο δωμάτιο» και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, «Ενήλικοι στο δωμάτιο».

Παράλληλα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα αναφέρονται περί μυστικών μαγνητοφωνήσεων από τον πρώην υπουργό, ενώ ανέφερε ότι αυτές είναι ανήθικες πρακτικές.

«Το μεγάλο πρόβλημα του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ότι θέλει να είναι διαρκώς στην επικαιρότητα», πρόσθεσε.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε:

Καταρχήν ο κ. Βαρουφάκης θέλει να είναι στη δημοσιότητα. Ήταν στη δημοσιότητα ως υπουργός Οικονομικών, θέλει να είναι τώρα στη δημοσιότητα και αν θέλει να περάσει η υπόθεση από εξεταστική επιτροπή και ο ίδιος από ειδικό δικαστήριο πάλι θα το ήθελε, γιατί έτσι θα είναι στη δημοσιότητα. Αυτό είναι το πρόβλημά του. Ήταν λάθος η υπουργοποίηση Βαρουφάκη; Αναμφισβήτητα. Πιστεύω όμως, πως αυτό που γίνεται τώρα είναι εξαιρετικά ανήθικο. Πάντα οι πολιτικοί συνηθίζουν να γράφουν μετά από χρόνια τα απομνημονεύματα τους ή τις αναμνήσεις τους από κρίσιμες περιόδους, αλλά αφού αυτές οι περίοδοι έχουν λήξει, όχι ενώ ακόμη συνεχίζονται. Και πολύ περισσότερο, όταν αποδεικνύεται ότι μαγνητοφωνούσαν μυστικά συναντήσεις. Θεωρώ ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν ένας “σπιούνος στο δωμάτιο” και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, “ενήλικοι στο δωμάτιο”. Και δυστυχώς, ούτε η αντιπολίτευση ούτε τα ΜΜΕ κατακρίνουν αυτή την ανήθικη συμπεριφορά, αλλά απλώς την αξιοποιούν πολιτικά” κατέληξε ο κ. Κούλογλου. 


σχετικα αρθρα