current views are: 4

29 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση13:19

Ανεβαίνει το θερμόμετρο με αφορμή το δημοσίευμα των «Νέων»

Το πρωτοσέλιδο των «Νέων» με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διόπτρες νυκτός που τις βλέπει η μέρα και γελά» έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Δημοσίευση 13:19’

Το πρωτοσέλιδο των «Νέων» με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διόπτρες νυκτός που τις βλέπει η μέρα και γελά» έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Το πρωτοσέλιδο των «Νέων» με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διόπτρες νυκτός που τις βλέπει η μέρα και γελά» έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. 

Η εφημερίδα κάνει λόγο για «Προμήθεια με οσμή σκανδάλου από ιδιώτη στο υπουργείο Αμυνας» και η πολιτική αντιπαράθεση δεν άργησε να ξεσπάσει.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε: «Σήμερα Τα Νέα έχουν ένα δημοσίευμα που ασφαλώς θα πρέπει να το ψάξουμε πάρα μα πάρα μά πάρα πολύ!».

 

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε: «Δημιουργεί ερωτηματικά η αγορά χωρίς διαγωνιστική διαδικασία διοπτρών νυκτός και μάλιστα σε τιμή υπερδιπλάσια από τις τιμές της αγοράς, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ των “Νέων”».

«Αυτά τα δύο στοιχεία, δηλαδή η αφύσικα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, υψηλή τιμή του προϊόντος σε συνδυασμό με την απευθείας ανάθεση της εργολαβίας επιβάλλουν την άμεση παροχή εξηγήσεων.

Όλοι μας υποστηρίζουμε την εγχώρια Αμυντική Βιομηχανία αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.
Κ. Βίτσα οφείλετε να δώσετε αμέσως πειστικές εξηγήσεις», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Η πρώτη κυβερνητική αντίδραση ήρθε από τον κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα και υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο

Ο κ. Καμμένος με ανάρτηση του στο Twitter σχολιάζει: «Τα 6 χρόνια φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει ο Κουρτάκης δεν του φτάνουν … Στο παιχνίδι και τα  ΝΕΑ με ψευδή στοιχεία. η ΝΔΟΥΡ1;».


σχετικα αρθρα