current views are: 6

29 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση16:00

Αλ. Φλαμπουράρης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Λάθος όσα ακούγονται περί ρουσφετολογικού μηχανισμού

Σε δύο άξονες κινήθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr, η ομιλία του Αλέκου Φλαμπουράρη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δημοσίευση 16:00’

Σε δύο άξονες κινήθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr, η ομιλία του Αλέκου Φλαμπουράρη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε δύο άξονες κινήθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr, η ομιλία του Αλέκου Φλαμπουράρη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε αναλυτικά τόσο στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, όσο και στον τομέα των επενδύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε πως μια κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να κάνει προσπάθειες και επιλογές, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ υπογράμμισε ότι είναι λάθος η λογική που ακούγεται ότι το κόμμα μετατρέπεται σε ρουσφετολογικό μηχανισμό

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι στο kathimerinotita.gov.gr έχουν φτάσει περισσότερα από 6.000 αιτήματα πολιτών, από τα οποία κανένα δεν είναι ρουσφετολογικό, καθώς αφορά πολλούς ανθρώπους.

Ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε επίσης ότι ένα από τα βασικά στοιχεία της πολιτικής της κυβέρνησης είναι το όραμα για μια κοινωνία, όπου ο πολίτης θα αισθάνεται ελεύθερος και όχι παραμελημένος. 

Όσον αφορά το κομμάτι των επενδύσεων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε ότι το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση κατάφερε να ξεπεράσει σημαντικές καθυστερήσεις σε μεγάλα έργα.

Ακόμη, διεμήνυσε πως οι επενδύσεις χρειάζονται ένα τραπεζικό σύστημα που έχει αποφασίσει να συμβάλει στην επενδυτική προσπάθεια της χώρας. «Δυστυχώς, με το τραπεζικό σύστημα που έχουμε που αποδυναμώθηκε μετά και την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση είναι δύσκολο να περάσουμε την πολιτική που θέλουμε για τη μορφή των επενδύσεων που θέλουμε», φέρεται να είπε. 

Σε άλλο σημείο, είπε ότι χρειάζεται να ενισχυθούν στοχευμένα κρίσιμοι τομείς των υπουργείων, όπως είναι ο πολιτισμός, η χωροταξία και το περιβάλλον, προκειμένου να μπορούν άμεσα να προχωρούν οι άδειες για τις επενδύσεις.

Τέλος, ο Αλέκος Φλαμπουράρης φέρεται να σημείωσε πως με το πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να «ξεκολλάνε» διάφορα σημεία, που είναι απαραίτητα για τις επενδύσεις. 


σχετικα αρθρα