current views are: 12

2 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση16:00

Δυσαρέσκεια για τον Δ. Καμμένο στον ΣΥΡΙΖΑ – Πηγαδάκια βουλευτών σχολίαζαν τη στάση του

Έκπληξη προκάλεσε η ψήφος του και στους ΑΝΕΛ

Δημοσίευση 16:00’

Έκπληξη προκάλεσε η ψήφος του και στους ΑΝΕΛ

Δυσαρέσκεια και ερωτηματικά προκάλεσε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Δημήτρη Καμμένου να καταψηφίσει το άρθρο 3 για το άσυλο στα πανεπιστήμια.

Σε πηγαδάκι βουλευτές του κόμματος, που ασχολούνται με τα ακαδημαϊκά θέματα, μετά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή εξέφραζαν την απορία τους για τη στάση του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας κινήθηκαν σε πιο ήπιους τόνους εκφράζοντας στο newpost.gr τη θέση πως «ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή», επιθυμώντας να υποβαθμίσουν το θέμα από τη στιγμή που η ψηφοφορία δεν ήταν κρίσιμη. Υπήρχαν, ωστόσο και βουλευτές σαφώς πιο εκνευρισμένοι που έβαζαν στη συζήτηση ακόμα και τη στήριξη που του παρείχαν για την ανάδειξή του στη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής πριν μερικές εβδομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ένας από τους δυσαρεστημένους βουλευτές μετέφερε στο newpost.gr και την έκπληξη, που όπως υποστήριξε, είδε ζωγραφισμένη και στις τάξεις της ΚΟ των ΑΝΕΛ όταν ο Δημήτρης Καμμένος επέλεξε να καταψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο.

Το θέμα, ωστόσο θεωρείται πως έχει λήξει, καθώς κανένας κυβερνητικός βουλευτής δεν θεωρεί πως μπορεί αυτό το επεισόδιο να ταράξει τα «νερά» της πλειοψηφίας των «153» αποκλείοντας την πιθανότητα να δοθεί συνέχεια στο συγκεκριμένο ζήτημα.


σχετικα αρθρα