Δεν θα γίνουν απολύσεις στον ΟΑΣΘ, ξεκαθάρισε μέσω του FOCUS FM, ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, ενώ τόνισε ότι ''βρίσκεται στο κόμμα πολύ πριν τον γιο του Νίκο'', απαντώντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς στις επικρίσεις για τον διορισμό του. 

Απαντώντας, συγκεκριμένα, στις βολές που δέχεται σχετικά με τo θέμα της οικογενειοκρατίας, που θέτει η αντιπολίτευση και όχι μόνο, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι στο κόμμα πολύ πριν τον Νικόλα. Είμαι στέλεχος της αριστεράς από το 1960, αυτά δεν αλλάζουν».

Ο κ. Παππάς τόνισε, επίσης, ότι το Δ.Σ. είναι εκκαθαριστής. «Να καθαρίσουμε μια ιστορία, η οποία από ότι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, δεν είναι από τις καλύτερες. Για παράδειγμα οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι, τα λεωφορεία χρειάζονται επισκευές».

«Στόχος μας να βελτιώσουμε το προσφερόμενο έργο και να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση, ώστε να μπει σε τροχιά ως το τέλος του 2019 το νέο συγκοινωνιακό έργο», ολοκλήρωσε ο κ. Παππάς.

«Είναι προφανές ότι θα πάμε σε μια νέα συλλογική σύμβαση με τους εργαζόμενους. Πρώτος μας μέλημα είναι να έχουμε καλές σχέσεις με τους εργαζόμενους και να λύσουμε το θέμα με τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας τους», τόνισε.