ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Καράογλου: «Σπασμωδική κίνηση» το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

Δημοσίευση 30 Αυγούστου 2017, 14:21 / Ανανεώθηκε 30 Αυγούστου 2017, 14:21
Θ. Καράογλου: «Σπασμωδική κίνηση» το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Facebook Twitter Whatsapp

Με τον χαρακτηρισμό «Σπασμωδική κίνηση» της κυβέρνησης εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ απέδωσε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου.

Με τον χαρακτηρισμό «Σπασμωδική κίνηση» της κυβέρνησης εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ απέδωσε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου.

«Είναι ένα νομοσχέδιο σπασμωδικό. Μια σπασμωδική κίνηση του υπουργείου Εργασίας που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει το φιλεργατικό πρόσωπο της κυβέρνησης εν όψει ΔΕΘ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου στο «Πρακτορείο».

Όπως είπε, το νομοσχέδιο «έχει αρκετά θετικά σημεία αλλά ήσσονος σημασίας, τεχνικά ζητήματα κυρίως τα οποία διευκρινίζει» αλλά «η ουσία είναι ότι εξακολουθεί να κοιτάει το δέντρο και όχι το δάσος και προσπαθεί να διαχειριστεί τις παθογένειες του νόμου Κατρούγκαλου χωρίς να κάνει μια ριζική τομή με προοπτικές σ' ένα βάθος για το μείζον ζήτημα της ανεργίας».

Για τη χθεσινή συνάντηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως κατατέθηκαν προτάσεις για επισκέψεις, συναντήσεις και ζητήματα που πρέπει να αναδειχθούν κατά την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη.

«Στις 4 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς, επιστημονικούς φορείς και με πρυτανικές αρχές και στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα στο πλαίσιο της ΔΕΘ» σημείωσε ο κ. Καράογλου. Τόνισε παράλληλα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα πει αλήθειες» στην 82η ΔΕΘ και θα μιλήσει για «μετρημένα, συγκεκριμένα πράγματα, υλοποιήσιμα που θα είναι και κοστολογημένα, όπως έκανε πέρυσι».