current views are: 8

31 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση09:26

Πρωτοβουλία Κ. Μητσοτάκη με σύσκεψη για την οδική ασφάλεια

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα τροχαία δυστυχήματα που γίνονται στην Κρήτη είναι ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσίευση 09:26’

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα τροχαία δυστυχήματα που γίνονται στην Κρήτη είναι ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα τροχαία δυστυχήματα που γίνονται στην Κρήτη είναι ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και σε αυτό το πλαίσιο ανέλαβε πρωτοβουλία για μια σύσκεψη σχετικά με την οδική ασφάλεια στο νησί, αύριο Παρασκευή.

Όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 και κατά τη διάρκειά της θα συζητηθούν ζητήματα όπως η οδική συμπεριφορά στην Κρήτη, καθώς και η ανάπλαση των υποδομών στον ΒΟΑΚ.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του ΕΚΑΒ, εθελοντικών ομάδων διάσωσης και πρόληψης, αθλητικών συλλόγων, της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και εργαζόμενοι και επιχειρηματίες του νησιού.

Μάλιστα, στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης και το σχέδιο «Προσέχω» της Νέας Δημοκρατίας για την οδική ασφάλεια.

Να σημειώσουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες ο κ. Μητσοτάκης με μια αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα τροχαία στην Κρήτη, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα. 

 

 


σχετικα αρθρα