current views are: 10

1 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:15

Άγρια κόντρα Α. Λοβέρδου – Π. Κουρουμπλή στο «Ακραίως»

Αφορμή οι φήμες για συνεργασία ΝΔ-Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Δημοσίευση 09:15’

Αφορμή οι φήμες για συνεργασία ΝΔ-Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο και τον υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή ξέσπασε σήμερα στο ραδιοφωνικό”Ακραίως” με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τον χαρακτηρισμό ‘‘γενίτσαρος” και ”Δούρειος Ίππος” που διατύπωσε νωρίτερα το πρωί στο κανάλι ο υποψήφιος της Κεντροαριστεράς Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Συγκεκριμένα, νωρίς σήμερα το πρωί από την συχνότητα του ΣΚΑΪ,  κ. Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε σκληρή επίθεση στους ”Πασοκογενείς”, ιδιαίτερα μάλιστα στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ζητούν να μην υπάρξει συνεργασία του νέου φορέα με τη ΝΔ, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

”Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ… Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι να μας προσκαλούν και να μας νουθετούν» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σε συνέχεια αυτών των κατηγοριών, το λόγο πήρε στο Ραδιοφωνικό ”Ακραίως” ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Κουρουμπλή ”ρίψασπι”:

Όπως υπογράμμισε συγκεκριμένα: ”Είναι ρίψασπις ο Κουρουμπλής. Δεν είναι δυνατόν να λες ότι δεν θα ψηφίσω το μνημόνιο επί ΠΑΣΟΚ γιατί μου είπε η κόρη μου να μην το ψηφίσω”. 

Συνέχισε, δε, λέγοντας: ”Ο κ. Κουρουμπλής έχει πολιτική ανακολουθία. Οταν μας απευθύνεται στο χώρο, προκαλούν οργή στους ψηφοφόρους αυτά που λέει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που μέχρι χθες έλεγε άλλα και έκανε άλλα, ας έχει και λίγο φιλότιμο και ας είναι λίγο μαζεμένος”.

Από τα πυρά του κ. Λοβέρδου δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση χθες στην Βουλή, για τον οποίο είπε ότι είναι ”υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πέντε υπουργών. Ήταν διευθυντής γραφείου Γ. Γραμματέα, επι μνημονίου”.

Με δυναμικό τρόπο απάντησε στα λεγόμενα του Α. Λοβέρδου, ο υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος μιλώντας αμέσως μετά στον Τάκη Χατζή τόνισε χαρακτηριστικά:

Με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ. Δεν έφυγα. Δεν απηχεί στην πραγματικότητα αυτό που είπε ο κ. Λοβέρδος. Ο αγαπητός μου φίλος ο Ανδρέας έφυγε, απέτυχε και επέστρεψε εκεί που έφτυνε. Εγώ δεν ξαναγύρισα”.

Συμπλήρωσε, δε, στο θέμα, υποστηρίζοντας: ”Βλέπω έναν εκνευρισμό στο Κέντρο. Να πουν όμως στον λαό αν θα συνεργαστούν με την νεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη. Που ξέρουν τι σημαίνουν η Δεξιά και η Ακροδεξιά στη συνείδηση του λαού”.

Προτιμώ να είμαι γενίτσαρος της Αριστεράς, παρά να φιλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε, δε, στο ίδιο μοτίβο λέγοντας: ”Εγώ εξελέγην με 70 και 80.000 σταυρούς. Δεν τους λέει τίποτα αυτό; Ο κόσμος περιμένει”. 

Τέλος ο κ. υπουργός Ναυτιλίας αναρωτήθηκε ”Γιατί τόσο μίσος κατά του Τσίπρα. Τόσο πολύ τους πείραξε ο Τσίπρας ; Δεν λένε κουβέντα για το Μητσοτάκη. Νομίζουν ότι θα γίνουν δεκανίκι της δεξιάς;”. 

 


σχετικα αρθρα