current views are: 8

11 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:17

Φ. Γεννηματά: Δεν θέλουμε σχολείο χαμηλών προσδοκιών

Στον αγιασμό του Διαπολιτισμικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού έδωσε το παρών σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Δημοσίευση 07:17’

Στον αγιασμό του Διαπολιτισμικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού έδωσε το παρών σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Στον αγιασμό του Διαπολιτισμικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού έδωσε το παρών σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. 

«Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στους δασκάλους και τα παιδιά.

«Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή σε όλους. Στους μαθητές, στις οικογένειές τους, που εύχομαι να τα καμαρώνουν πάντα όπως επιθυμούν και στους δασκάλους που πρέπει να έχουν την δύναμη για να στηρίξουν τα παιδιά. Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί θέλουμε να μιλήσουμε όχι μόνο με τις ευχές μας» είπε η κ. Γεννηματά και συνέχισε: «Θέλουμε να πούμε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο σχολείο που εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες στα παιδιά αλλά αναγνωρίζει και την αξία. Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Διαπολιτισμικό Σχολείο Κορδελιού. Επέλεξα να σταθώ εδώ, μπροστά σε αυτή την σκάλα με τα μηνύματα αγάπης, φιλίας, δημοκρατίας, δημιουργίας, ανοιχτής κοινωνίας που έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσει έξω από τους τοίχους αυτού του σχολείου. Σε όλη την ελληνική κοινωνία γιατί μαζί χέρι- χέρι οι Έλληνες μπορούμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα δυνατή, δημοκρατική, ισχυρή. Και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά».

 

 


σχετικα αρθρα