ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Σκουρλέτης: Μορφή πίεσης η κίνηση αποχώρησης της Eldorado Gold

Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2017, 10:58 / Ανανεώθηκε 11 Σεπτεμβρίου 2017, 10:48
Π. Σκουρλέτης: Μορφή πίεσης η κίνηση αποχώρησης της Eldorado Gold
Facebook Twitter Whatsapp

Την απόφαση της El Dorado Gold να διακόψει τις εργασίες της στην Ελλάδα σχολίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντας αυτή την κίνηση ''μια μορφή πίεσης''.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την απόφαση της El Dorado Gold να διακόψει τις εργασίες της στην Ελλάδα σχολίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτη​ς, χαρακτηρίζοντας αυτή την κίνηση ''μια μορφή πίεσης''.

Μιλώντας, συγκεκριμένα, στον ραδιοσταθμό «Alpha 9,89», ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «πρόκειται για κάποια μορφή πίεσης ενόψει της παραπομπής των προβλημάτων της σύμβασης που έχει με το δημόσιο σε διαιτητικό όργανο».

Την ίδια στιγμή, έκανε λόγο για «αλλεργία της εταιρείας στα συμπεφωνημένα» και πρόσθεσε πως «αποτελεί μια κίνηση εξαίρεσης σε αυτό που διαμορφώνεται ως εικόνα στον τομέα των επενδύσεων και υπάρχει μια πολιτική διάσταση, καθώς το θέμα δεν προέκυψε το Σαββατοκύριακο».

Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε στρεβλή την εικόνα ότι είχαν σταματήσει οι εργασίες και ότι μπλόκαρε η επένδυση εξαιτίας των δικών του ενεργειών ως υπουργού Περιβάλλοντος σημειώνοντας ότι τα προβλήματα με την επένδυση δεν ξεκίνησαν με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.