ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης

Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2017, 10:01 / Ανανεώθηκε 11 Σεπτεμβρίου 2017, 10:19
Φ. Γεννηματά: Οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης
Facebook Twitter Whatsapp

Την πεποίθηση ότι 2.500 εργαζόμενοι το βάζουν στα... πόδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, στον απόηχο της ανακοίνωσης αποχώρησης της Eldorado Gold από τα έργα εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική διατύπωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πεποίθηση ότι 2.500 εργαζόμενοι το βάζουν στα... πόδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, στον απόηχο της ανακοίνωσης αποχώρησης της Eldorado Gold από τα έργα εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική διατύπωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. 

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά: ''2500 εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Πριν αλέκτωρ λαλήσει … μια μεγάλη επιχείρηση κλείνει και το προσωπείο του φιλοεπενδυτή κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ καταρρέει. Οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης. Ιδεοληψίες, μικροκομματικά συμφέροντα και ανικανότητα καταδικάζουν τη χώρα. Καλούμε την ύστατη στιγμή την Κυβέρνηση να αλλάξει ρότα.

Εμείς επιμένουμε στη γραμμή της ανάπτυξης και των επενδύσεων που σέβονται το περιβάλλον και εξασφαλίζουν εισόδημα και δουλειές στους Έλληνες και τις Ελληνίδες''.