Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε στη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης πως ο πρόεδρος της ΝΔ στη ΔΕΘ «θα βάλει ένα ακόμη λιθάρι στο οικοδόμημα εμπιστοσύνης που κατασκευάζουμε με τους πολίτες».

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm πρόσθεσε πως «η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η δύναμή μας όχι μόνο για να κερδίσουμε τις εκλογές αλλά κυρίως για το μεγάλο αγώνα της επόμενης μετά την εκλογική μας νίκη μέρα».

Αναφορικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ σημείωσε πως «από το 2014 τουλάχιστον μέχρι σήμερα είναι κάθε του εμφάνιση ένα ορόσημο σε μια διαρκή μακρά πορεία ψεύδους και εξαπάτησης των ελλήνων. Η χθεσινή παρουσία δεν ήταν εξαίρεση». 

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ σημείωσε ακόμη πως «η γενιά των 360€ κατώτατος μισθός είναι γενιά ΣΥΡΙΖΑ, είναι γενιά Τσίπρα και ότι και να πει ο κ. Πρωθυπουργός αυτό δεν αλλάζει».

Σε ερώτηση αν η Νέα Δημοκρατία θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό αν γίνει κυβέρνηση σημείωσε: «Ναι πιστεύω ότι θα αλλάξει και πιστεύω ότι θα αλλάξει γιατί θα αλλάξει συνολικά η δυναμική της οικονομίας».

Τέλος χαρακτήρισε στρατηγικό στόχο της Νέας Δημοκρατίας η αυτοδυναμία στόχο για τον οποίο «εργαζόμαστε όλοι να τον πετύχουμε στις γραμμές που καθορίζει ο πρόεδρος και εμείς πιστεύουμε ότι είναι ένας εφικτός στόχος και θα κάνουμε ότι πρέπει για να τον επιτύχουμε».