ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Το Μαξίμου να στείλει τον Ν. Καρανίκα σπίτι του!

Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2017, 12:31 / Ανανεώθηκε 11 Σεπτεμβρίου 2017, 12:36
ΠΑΣΟΚ: Το Μαξίμου να στείλει τον Ν. Καρανίκα σπίτι του!
Facebook Twitter Whatsapp

Η…ευχή του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου, Νίκου Καρανίκα η Eldorado Gold να πάει στα «τσακίδια» και «να μην στεριώσει πουθενά», προκάλεσε την οργή του ΠΑΣΟΚ και με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Π. Χρηστίδη, ζητά από το Μέγαρο Μαξίμου «να τον στείλει σπίτι του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η…ευχή του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου, Νίκου Καρανίκα η Eldorado Gold να πάει στα «τσακίδια» και «να μην στεριώσει πουθενά», προκάλεσε την οργή του ΠΑΣΟΚ και με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Π. Χρηστίδη, ζητά από το Μέγαρο Μαξίμου «να τον στείλει σπίτι του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο  Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τη δήλωση του συμβούλου του Πρωθυπουργού Ν. Καρανίκα για την αναστολή των επενδύσεων της Eldorado Gold στην Ελλάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η δήλωση του κ. Καρανίκα, συμβούλου του Πρωθυπουργού, είναι προκλητική αλλά και αποκαλυπτική για τα σχέδια που απεργάζονται κάποιοι στην κυβέρνηση και το Μαξίμου για την αποτροπή μεγάλων επενδυτικών σχεδίων, όπως στην προκειμένη περίπτωση, η επένδυση στη Χαλκιδική.

Ο κ. Τσίπρας έχει βαρύτατες πολιτικές, θεσμικές και ηθικές ευθύνες για το παιχνίδι της διγλωσσίας. Γιατί τα λόγια του δεν έχουν κανένα αντίκρισμα αλήθειας στις πράξεις του. Κάθε ώρα που περνάει και ο κ. Καρανίκας παραμένει στη θέση του, ο κ. Τσίπρας είναι βαρύτατα εκτεθειμένος.

Ο ελληνικός λαός και η νέα γενιά απαιτούν ανάπτυξη, επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει  εδώ και τώρα, μέσα στις επόμενες ώρες, να στείλει τον κ. Καρανίκα από το Μαξίμου στο σπίτι του".