current views are: 10

12 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:49

Χ. Σιμορέλης στο «Ακραίως»: Αυτοί που κάνουν επενδύσεις να σέβονται τους νόμους του κράτους

Για το ζήτημα της Eldorado Gold και την επικείμενη αποχώρηση από την Ελλάδα μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Σιμορέλης στο ”Ακραίως” του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή.

Δημοσίευση 08:49’

Για το ζήτημα της Eldorado Gold και την επικείμενη αποχώρηση από την Ελλάδα μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Σιμορέλης στο ”Ακραίως” του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή.

Για το ζήτημα της Eldorado Gold και την επικείμενη αποχώρηση από την Ελλάδα μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Σιμορέλης στο ”Ακραίως” του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή.

Σύμφωνα με τον ίδιο: ”Κανείς δεν είναι σε ευχάριστη θέση να ακούει ότι δεν γίνονται επενδύσεις. Αυτοί που κάνουν επενδύσεις πάση θυσία να σέβονται τους νόμους του κράτους. Θα ήθελα να σχολιάσω την παρέμβαση που έγινε μια μέρα μετά την ΔΕΘ, όπως επίσης ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έκανε πολιτικές παρεμβάσεις. Θα συμφωνούσατε να κάνει ο διευθύνων σύμβουλος παρεμβάσεις στον πρωθυπουργό; Σε ποια χώρα γίνονται αυτά;
Θα το έκαναν αυτό στη Γερμανία;”. 

Σε σχέση με την παρέμβαση Καρανίκα σχολίασε ”Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, αλλά πρέπει να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα”.

Παράλληλα, ο κ. Σιμορέλης αναφέρθηκε και σε όσα γίνονται στην Εξεταστική επιτροπή για την υγεία:” Όλα πρέπει να έρθουν στο φως. Ειδικά στην εξεταστική στην Υγεία. Επειδή ξέρω τα πράγματα από μέσα, ξέρω ότι έχουν γίνει πολλά. Πρέπει να δούμε γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο. Όλα αυτά συζητιούνται και κάποια μέσα που πρέπει να τα βγάλουν, δεν βγαίνουν. Ξέρετε τι είναι στα νοσοκομεία ο απλός επίδεσμος να χρεώνεται 10 και 15 ευρώ, ενώ όταν στο φαρμακείο έκανε 50 λεπτά”;

Τόνισε, επιπρόσθετα, σε σχέση με το ίδιο θέμα ότι ”Δεν μας κρατά κανείς, δεν μας έχει κανείς στο τσεπάκι, όλα θα βγουν στο φως”.

 


σχετικα αρθρα