current views are: 3

13 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:51

Ν. Κεραμέως στο «Ακραίως»: Από πέρυσι είχε δεσμευτεί ο κ. Τσίπρας για το Ελληνικό

Για την στασιμότητα των επενδύσεων και την κατάσταση στην παιδεία έκανε λόγο στο “Ακραίως” η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως στο “Ακραίως” στον Τάκη Χατζή και στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 08:51’

Για την στασιμότητα των επενδύσεων και την κατάσταση στην παιδεία έκανε λόγο στο “Ακραίως” η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως στο “Ακραίως” στον Τάκη Χατζή και στον ΣΚΑΪ.

Για την στασιμότητα των επενδύσεων και την κατάσταση στην παιδεία έκανε λόγο στο ”Ακραίως” η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως στο ”Ακραίως” στον Τάκη Χατζή και στον ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: ”Δεν πέρασαν 24 ώρες από το Grinvest και έγινε αυτό που έγινε με την Eldorado Gold, αφορά 1 δισ. ευρώ αρχική επένδυση, με χιλιάδες θέσεις εργασίας, απόδοση εκατομμυρίων ευρώ στο κράτος. Μιλάμε για κολοσιαία επένδυση, πολύ μεγαλύτερη από αυτές που επισκέπτεται ο. Τσίπρας.Οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς εργασία εξαιτίας των παλιννωδιών της κυβέρνησης. Δεν εκκρεμεί καμία περιβαλλοντική άδεια, αυτό που εκκρεμεί είναι τεχνικές άδειες”.

Πρόσθεσε, δε, ότι: ”Από πέρυσι είχε δεσμευτεί ο κ. Τσίπρας για το Ελληνικό και δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης και μηνύματος που θέλει να στείλει η κυβέρνηση και δεν είναι μόνο το Ελληνικό, είναι πολλές άλλες επενδύσεις”.

Η κ. Κεραμέως μίλησε και για την κατάσταση στην παιδεία, αναφέροντας ότι ”ο κ. Μητσοτάκης έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα του την παιδεία”.

Την ίδια στιγμή υποστήριξε την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσει η χώρα μας ξένους φοιτητές και θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα Δημόσια και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια”.

Η βουλευτής της ΝΔ κατέληξε, μιλώντας για την έκθεση των Οικονομικών για την Παιδεία, η οποία αναμένεται από τις αρχές του καλοκαιριού ότι ‘‘δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα”.


σχετικα αρθρα